theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
0
Zoek!
zoek in theAgenda

zoek naar:
 evenementen    locaties    steden  
 artiesten/artefacts    nieuws  
Voer een zoekterm in die ten minste twee letters bevat.
 

Probeer ook de locatiezoeker en actzoeker

 3 steden gevonden
 9 nieuws gevonden
 13 artiesten/artefacts gevonden
 68 evenementen gevonden
 35 locaties gevonden


Congrescentrum in Nederland


3 steden gevonden top

Ghislenghi

    gemeente Ath, Henegouwen

Giessenburg

    gemeente Giessenlanden, Zuid-Holland

Hardinxveld Giessendam

    gemeente Hardinxveld-giessendam, Zuid-Holland

9 nieuws gevonden top

Ahoy Rotterdam breidt uit

04-11-2013 - 1 november maakte de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bekend dat Ahoy Rotterdam de komende jaren een forse uitbreiding ondergaat met een internationaal congrescentrum, muziekzaal en theaterzaal. De totale realisatie heeft een looptijd van 20 jaar.
lees meer...

AC/DC verzorgt soundtrack Iron Man 2

02-02-2010 - Een bijzondere samenwerking tussen Marvel Studio's en Columbia Records tekent zich af voor de Hollywood blockbuster Iron Man 2. Het vervolg op de eerste Iron Man film uit 2008, zal van begin tot eind vol zitten met muziek van de Australische rockband AC/DC.
lees meer...

Jay-Z publiekstrekker Glastonbury-festival

02-02-2008 - Rapper Jay-Z is dit jaar de publiekstrekker bij het Britse rockfestival Glastonbury. Dat hebben de organisatoren van het evenement bevestigd. Door een hiphopartiest te boeken voor het festival wil de organisatie iets totaal anders neerzetten.
lees meer...

Suzan Seegers in 'Les Misérables'

27-10-2007 - De 'runner up' van de zoektocht naar Evita, die vorige week gewonnen werd door Brigitte Heitzer, werd deze week gevraagd voor een hoofdrol in een andere grote musical.
lees meer...

Gratis gerecycleerde WC-rol op Glastonbury

31-05-2007 - Wie een ticket koopt voor het Glastonbury Festival krijgt er een gratis gerecycleerde WC-rol bovenop. Dit om alle bezoekers aan te moedigen zo 'groen' mogelijk te zijn.
lees meer...

Hollands gras in Duitse stadions voor WK 2006

12-05-2006 - In acht van de twaalf stadions waar Wk-wedstrijden worden gespeeld komt deze zomer Nederlands gras te liggen.
lees meer...

George Bush en Mick Jagger: Ruzie om hotelkamer

25-04-2006 - Mick Jagger wil de door hem geboekte Royal Suite van het Imperial Hotel in Wenen niet afstaan aan George Bush.
lees meer...

Jim gaat Nederlandstalig

09-04-2006 - Jim Bakkum gaat een Nederlandstalig album uitbrengen. De eerste single van de cd is de soundtrack van de animatiefilm 'Asterix en de vikingen'. Jim spreekt hiervoor een hoofdrol in.
lees meer...

Nieuw album Guns 'n Roses

12-02-2006 - De nieuwe cd van Guns 'n Roses, "Chinese Democracy", komt volgende maand uit. De fans hebben er erg lang op moeten wachten. Aan het album werd al sinds 1996 gewerkt.
lees meer...

13 artiesten/artefacts gevonden top

Fred Goessens

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

Jeroen Goossens

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

Johan Goossens

Kid Goesting

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

Maasstedelijk Jongens-en Meisjeskoor

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

Agnes en de Parlando´s

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

De Blonde Jongens en Tim

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

English National Ballet

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

Fingers on Fire

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

Gemstone

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

Johan Goossens & Paulien Cornelisse

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

Maasstedelijk Jongens-en Meisjeskoor

NGA Sound

(informatie nog niet gereed voor publicatie)

68 evenementen gevonden top

Gaysauna Finland

 [clubs]
    Vandaag hele dag, Rotterdam

Genieten van verse bagels en koffie

 [eten]
    Vandaag 07:59 - 18:01, Nijmegen

Vier verdiepingen Griekse historie

 [musea]
    Vandaag 08u - 20u, Athene

Opgezette vogels en schelpen

 [musea]
    Vandaag 09:30 - 17u, Velsen

Postzegels en munten kopen

 [winkelen]
    Vandaag 09:30 - 17:30, Nijmegen

Goesting is genieten

 [eten]
    Vandaag 11u - 21u, Nijmegen

25 Degrés en Hiver

(film, geen agenda deze week) Brussel, 12 januari. In een auto zitten vier mensen: Miguel, zijn nieuwsgierige dochter, zijn overbezorgde moeder en een jonge Oekraďense immigrante. Het blijkt een explosieve mix...

Angels in America

(film, geen agenda deze week) Ontwikkelingen in versschillende Amerikaanse milieus als God de hemel heeft verlaten.

Angels in the Dust

(film, geen agenda deze week) Portret van de therapeute Marion Choete, die zich in Zuid-Afrika inzet voor aidswezen. Ondanks het vooruitzicht dat in 2010 100 miljoen mensen in sub-Sahara Afrika aids zullen hebben, is het een verhaal van hoop en ondanks alles vrolijkheid.

Bobby en de Geestenjagers

(film, geen agenda deze week) Sanne´s vader verjaagt geesten en wordt gevraagd het schip ´de SS Rotterdam´ te ontdoen van zijn spoken. Sanne gaat mee om haar vader te steunen. Daar komt ze in contact met een geest genaamd Bobby. Met Hanna Obbeek en Nils Verkooijen.

Der Gläserne Blick

(film, geen agenda deze week) Rechercheur Pinto volgt het spoor een overleden man en ontdekt een video. De jonge vrouw die stiekem lijkt te zijn gefilmd beweert niets met het lijk te maken te hebben, maar is dat ook zo?

Des progrčs en amour

(film, geen agenda deze week)

Dialogues in the Dark

(film, geen agenda deze week) Tradities van eerwraak en uithuwelijking die vooral op het platteland leven, verhuizen mee met de mensen van het platteland. In de buitenwijken van de moderne metropool krijgen ze een nieuwe vorm en betekenis.

Enron: The Smartest Guys in the Room

(film, geen agenda deze week) Documentaire over het Enron-schandaal, dat de Amerikaanse economie op zijn grondvesten deed schudden.

Ergens in Nederland

(film, geen agenda deze week)

Exodus: Gods and Kings

(film, geen agenda deze week) Mozes (Christian Bale) moet het opnemen tegen de machtige Egyptische farao Ramses (Joel Edgerton). Mozes staat echter niet alleen, God staat aan zijn zijde. De 400.000 Joodse slaven proberen onder leiding van Mozes uit het land te ontsnappen, terwijl Egypte wordt geteisterd door een cyclus van plagen.

Exodus: Gods and Kings 3D

(film, geen agenda deze week)

Glastonbury

(film, geen agenda deze week) Voor de diehardfans en voor iedereen die vanuit de luie bioscoopstoel wil voelen hoe 's werelds oudste popfestival in de afgelopen 35 jaar aan zijn faam is gekomen. Verschillende aspecten van de ervaring die Glastonbury heet, komen aan bod: naast vele opzwepende acts spatten de regen, de modder, de drugs en de stank bijna van het doek.

Gods and Monsters

(film, geen agenda deze week) Film over de regisseur van de horrorklassiekers "Frankenstein". Hij wordt geportretteerd als een flamboyant homoseksueel die door Hollywood werd uitgekotst.

Gods and Generals

(film, geen agenda deze week) Over het leven van de legendarische oorlogsheld Stonewall Jackson tijdens verschillende veldslagen in de Amerikaanse Burgeroorlog.

Guys and Balls

(film, geen agenda deze week)

Guys and Dolls

(film, geen agenda deze week)

Impakt Highlights: Neighbours

(film, geen agenda deze week) Filmprogramma met highlights van het Impakt festival.

Land des Schweigens und der Dunkelheit

(film, geen agenda deze week) Aangrijpende documentaire over dove en blinde mensen en meer bepaald de 56-jarige Fini Straubinger die zich helemaal inzette voor haar lotgenoten.

Lights in the Dusk

(film, geen agenda deze week)

Love and Death on Long Island

(film, geen agenda deze week) Als weduwnaar Giles De'Ath per ongeluk bij de verkeerde film terecht komt, wordt hij verliefd op acteur Ronnie Bostock. Hij gaat op onderzoek uit en komt terecht op Long Island, waar de acteur woont. De ontmoeting maakt emotionele gevoelens bij de Brit los, waarvan hij dacht dat hij ze niet meer had.

Nights in Rodanthe

(film, geen agenda deze week) Adrienne Willis runt voor een weekend de kroeg van één van haar vrienden om haar chaotische leven op orde te krijgen. In het stormachtige weekend bezoekt slechts één man de kroeg. De man verkeert in dezelfde chaos en de twee komen in dat ene weekend zeer nader tot elkaar. Van de regisseur van Garden State en Lackawanna Blues.

Nights and Weekends

(film, geen agenda deze week) Een drama over de problemen in een relatie.

Of Gods and Men

(film, geen agenda deze week)

Plagues and Pleasures on the Salton Sea

(film, geen agenda deze week) Het verhaal van de historische, economische, politieke en ecologische geschiedenis van de Salton Sea; ooit was het de rivičra van Californië, nu is het zoute meer één van Amerika’s grootste ecologische rampen.

Ron Goossens, Low Budget Stuntman

(film, geen agenda deze week) Als Ron Goossens erachter komt dat zijn vrouw hem bedrogen heeft wil hij haar niet kwijt. Hij krijgt een ultimatum: als hij het voor elkaar krijgt om met de beroemdste actrice van het land te slapen blijft ze bij hem. Van de makers van New Kids.

Seeking Asian Female

(film, geen agenda deze week)

Sieben Tage Sonntag

(film, geen agenda deze week) De sociaal onvaardige Adam en de rebelse vandaal Tommek besluiten om zich over te geven aan de ultieme kick: iemand doden.

Strangers on a Train

(film, geen agenda deze week) Hitchcock. Bruno wil zijn vader vermoorden, maar weet dat hij gepakt zal worden zonder alibi. Hij komt op het krankzinnige idee om 'moorden te ruilen' met een beroemde tenisser.

The Portuguese Nun

(film, geen agenda deze week)

The Draughtsman's Contract

(film, geen agenda deze week) Peter Greenaway's doorbraakfilm: een geraffineerd scherzo over de verbanden tussen beeldende kunst, bezit en sex in het Engeland van de Restoration.

Tigers on Tour

(film, geen agenda deze week) Het International Film Festival Rotterdam stuurt de drie prijswinnaars van zijn tiger-award competitie 2004 op tournee door het land.

Tigers on tour 2004

(film, geen agenda deze week)

Tinker Bell: Het geheim van de vleugels (NL)

(film, geen agenda deze week)

Agnes und Ekel

 [dans]
geen agenda

Angels in America

 [theater]
geen agenda

Club Style

 [dance]
geen agenda

Concert voor vogels en orkest

 [klassiek]
geen agenda

De Gans en zijn Broer

 [jeugd]
geen agenda

De Tegenstander

 [expo's]
geen agenda

Expositie Grondleggers en Bruggenbouwers

 [expo's]
geen agenda

Expositie ‘Ploegers in de kerk’

 [expo's]
geen agenda

Flamingo's in de Polder

 [cabaret]
geen agenda

Ghost Note

 [dans]
geen agenda

Glas In 2003

 [concert]
geen agenda

Glastonbury Festival 2007

 [concert]
geen agenda

Glastonbury Festival 2008

 [concert]
geen agenda

Glastonbury Festival 2009

 [concert]
geen agenda

Gloss NYE

 [dance]
geen agenda

Goos and friends

 [circus]
geen agenda

Guys and Dolls

 [musicals]
geen agenda

Hard Gras On Tour

 [theater]
geen agenda

Historisch Museum De Bevelanden

 [musea]
geen agenda

Holland Festival 2006 - Angels in America

 [klassiek]
geen agenda

Jeugd theaterfestival Goesting

 [theater]
geen agenda

Kane - singles only

 [concert]
geen agenda

Kracht in kleur

 [expo's]
geen agenda

Marnix Goossens Fotowerken

 [andere]
geen agenda

Nonkel Goesting

 [theater]
geen agenda

Roots and More. De reis van de geesten.

 [musea]
geen agenda

Topstukken 2007/2008 - Angels in America

 [theater]
geen agenda

Zwarte vogels in de bomen

 [theater]
geen agenda

20000 Leagues Under the Sea

(film, geen agenda deze week)

35 locaties gevonden top

Congrescentrum in Nederland

A.Z.U. Congrescentr. Descartes

 [partycentrum, zalencentrum]
    Bolognalaan  48, 3584CJ Utrecht

Art Deco Tiffany Glaskunst

 [partycentrum, zalencentrum]
    Sint Josephstraat  2, 5931CB Venlo

Artis Party- en Congrescentrum

 [congrescentrum, partycentrum, zalencentrum]
    Plantage Middenlaan  41A-43, 1018DC Amsterdam

Belmont Hotel & Congrescentrum

 [hotel]
    Goorsteeg  66, 6718TB Ede

Buffetexploit. Giessenlanderij

 [café, restaurant->snackbar]
    Overslingeland  7B, 4225NJ Giessenlanden

Café De Herberg/ Swinkels Verhuur

 [café, winkel]
    Markt  7, 5527EN Bladel

Cafe Ergens Anders

 [anders, café, museum->anders]
    Bloemenmarkt  8, 4701JB Roosendaal

Café Goossens

 [café]
    Grote Markt  31a, 6511KB Nijmegen

Congrescentrum Amstelveen

 [congrescentrum]
    Sandbergplein  24, 1181ZX Amstelveen

Congrescentrum De Eenhoorn

 [congrescentrum, partycentrum, zalencentrum]
    Barchman Wuytierslaan  2, 3818LH Amersfoort

Congrescentrum De Leeuwenhorst

 [cursuscentrum]
    Langelaan  3, 2211XT Noordwijkerhout

Congrescentrum De Werelt

 [hotel]
    Westhofflaan  2, 6741KH Ede

Congrescentrum Het Tehuis

 [partycentrum, zalencentrum]
    Lutkenieuwstraat  13, 9712AW Groningen

Congrescentrum Rolduc

 [congrescentrum, hotel]
    Heyendallaan  82, 6464EP Kerkrade

Congrescentrum Slot Moermond

 [congrescentrum]
    Laone  12, 4325EK Schouwen-duiveland

De Hege Stins

 [restaurant->snackbar]
    Gysbert Japicxstrjitte  4, 9051ER Leeuwarderadeel

De Morgenstond

 [café]
    Sint Barbarastraat  35, 5766PC Horst Aan De Maas

Eetcafe Goesting

 [café, restaurant->eetcafe]
    Delistraat  2, 3072ZK Rotterdam

Gaysauna Finland

 [sexclub]
    Grondherendijk  7, 3082DD Rotterdam

Glaskunst Annemiek Punt

 [galerie]
    Kloosterstraat  5, 7631GA Denekamp

Goesting

 [restaurant]
    Veeartsenijpad  150, 3572DH Utrecht

Grasland

 [anders]
    Helmbrekerssteeg  7, 2011DE Haarlem

H.C.R. Boer Goossens

 [hotel]
    Heilig Hartplein  2, 5275BM Sint-michielsgestel

Hotel Burgers Inn

 [hotel]
    Eibergseweg  49, 7273SP Borculo

Hotel-Congrescentrum Belmont

 [congrescentrum, hotel, restaurant]
    Goorsteeg  66, 6718TB Ede

Hotel-Restaurant Goossens

 [hotel, restaurant]
    Stationsplein  30, 5751JN Deurne

Javaanse Jongens Enschede

 [restaurant]
    Zuiderhagen  16-18, 7511GL Enschede

Kaagjesland

 [restaurant]
    Kaagjesland  60, 2811KL Reeuwijk

Logies Ontbijt

 [hotel]
    Heuvelstraat  28, 5461GK Veghel

Party & Congrescentrum Stoelemat

 [podium]
    Westersingel  40, 4611HV Bergen Op Zoom

Restauratie Zwemb. Morgenstond

 [café, café->bar, restaurant->snackbar]
    Loevesteinlaan  469, 2533AP Den Haag

Siegers Inn

 [restaurant]
    Insulindestraat  4, 8921JW Leeuwarden

Tapas Langcostina

 [restaurant]
    Jan Pieter Heijestraat  54, 1053GP Amsterdam

TU Delft -aula/congrescentrum

 [universiteits ruimte]
    Mekelweg  5, 2628CC Delft

Google
 
Laatst gezocht naar:

Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn.

...meer hot events (nederland)
• 013
• Melkweg
...meer hot locaties
• Utrecht
...meer hot cities
...meer nieuws
  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2018 theAgenda.nl/HyperLeap