Herman. Kijken knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten
Hermans 2de boek is een originele combinatie van een basiskookboek, een verhalenboek en een naslagwerk. In dit boek reist de lezer met Herman mee van New York naar Wanneperveen en van Marseille naar Colijnsplaat op zoek de mooiste ingrediënten.
Het gebruik van je zintuigen is belangrijk bij het herkennen van kwaliteitsproducten. In dit boek leert Herman den Blijker je te kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten. Mooie producten staan altijd aan de basis van Hermans gerechten. Als je de juiste bereidingstechniek toepast, haal je het maximale uit ingrediënten.
Hij laat je kennismaken met topvis, gerijpt vlees, sappige lammetjes en bloedgezonde groenten. Herman kookt in dit boek samen met zijn koks en praat met vissers, vishandelaren, wijnboeren, slagers, vleesfokkers, groentetelers, messenmakers, poeliers en olijfoliepersers. Allen kiezen zonder compromis voor de allerhoogste kwaliteit.
Trivia:
ISBN: 978 90 215 1534 2
Zie ook: » Herman den Blijker
|
|
Nieuws over Herman. Kijken knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten
Boekpresentatie Herman den Blijker
29-10-2007 Op 30 oktober zal op spetterende wijze het nieuwste boek van de populaire tv-chef Herman den Blijker worden gereleased. In zijn thuishaven Rotterdam zal Herman uit handen van Bart Chabot, in een bijzondere entourage, het eerste exemplaar van zijn boek Herman, kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten ontvangen. ...lees meer
|
Herman. Kijken knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten - informatie, agendas, shows, nieuws
|