theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!
acts > personen

Eline Jeurissen

Eline Jeurissen, 53 jaar en woonachtig in Amsterdam, werkt zowel als kunstenaar als zelfstanig bedrijfskundig consultant en coach.

Tijdens haar middelbare schooltijd is zij begonnen te fotograferen. Als fotograaf is zij autodidact.

Naast haar vrije werk werkt ze ook in opdracht. Opdrachtgevers zijn de afgelopen jaren o.a. geweest Staatsbosbeheer, Bruna en
Royal van Zanten.

Zij heeft geexposeerd o.a. bij Grael Art Gallery te Amsterdam, Galerij ter Poorten te Hasselt in Belgie en in de hoofdkantoren van diverse bedrijven zoals KPMG, VGZ, Van Benthem & Keulen en Cordares.

In de loop van een aantal jaren heeft zij een oogstrelende collectie opgebouwd, die sterk door de natuur is geinspireerd.
Uitsnede, scherpte/onscherpte en zeker ook de achtergrond zijn zodanig gekozen door haar, dat de objecten ,,ogenschijnlijk natuurlijk'' weer los van de natuur zijn gemaakt; er zijn nieuwe beelden ontstaan.

Zij fotografeert nooit met kunstlicht. Eline maakt gebruik van de wisselende intensiteit en kleur van het natuurlijk licht. Koel blauw ochtendlicht t.o.v. warm goudgeel avondlicht.

Zij zegt over haar opnamen: ,,Kracht is hetgeen ik mijn foto's wil meegeven. De beelden moeten er op de eerste plaats zijn, ze moeten er staan. Daarnaast moeten ze zeggingskracht hebben. Uiteindelijk moeten ze zoveel kracht hebben dat ze de kijker raken, emotioneel bewegen.

Fotograferen is voor mij geen registreren van het bestaande. Het gaat om het scheppen van een nieuw beeld. Een beeld dat niet mooi hoeft te zijn, monumentaal wel.''Probeer ook de actZoeker
Shows van Eline Jeurissen

geweest Eline Jeurissen
Foto Expositie

Eline Jeurissen - informatie, agendas, shows, nieuws


Eline Jeurissen lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap