theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!
acts > personen

Erik Krikke

Erik Krikke is een Afghanistan-veteraan en schrijver van het boek 'Operatie Geslaagd', van oorlogschirurgie naar PTSS.

Een ruime meerderheid van de bevolking krijgt ooit te maken met een of meerdere traumatische ervaringen. Een deel hiervan krijgt posttraumatische klachten. Vaak zijn deze kortdurend, maar voor sommigen geldt echter dat zij een posttraumatische stressstoornis (PTSS) ontwikkelen. Voor zowel degene die eraan lijdt, als voor zijn of haar omgeving is het gevecht tegen PTSS een keiharde, maar vaak onzichtbare strijd.

Operatie Geslaagd heeft inmiddels vele lezers geraakt en het draagt bij aan het vergroten van het bewustzijn omtrent trauma en traumaverwerking, depressie en angststoornissen zoals posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Het boek beschrijft de ervaringen van Erik die getraumatiseerd raakte tijdens zijn werk als operatieassistent chirurgie in Afghanistan, die leidden tot posttraumatische stressstoornis, de keiharde strijd die hij en zijn omgeving hebben moeten voeren, maar ook hoe hij inmiddels weer middenin het leven staat. Het universele verhaal over heel hard vallen, maar vooral weer opstaan.

Nieuw boek gepland in 2020. Een verhaal over leven in een schaduwwereld, maar ook over onvoorwaardelijke liefde en ongekende vriendschap. Het eerste boek ging over keihard vallen. Het is tijd voor: Keihard Opstaan.

Trivia:
Erik is naast schrijver ook bandlid van de band 7even Bridges. In de nieuwe 'Operatie Geslaagd' is er op ingenieuze wijze een brug geslagen tussen het verhaal en de eigen muziek van de band.


Probeer ook de actZoeker


Omslag boek Operatie Geslaagd van
Omslag boek Operatie Geslaagd van
Foto: © 2016 Uitgever: Uitgeverij Boekscout


Shows van Erik Krikke

geweest Operatie geslaagd
Theaterspecial

Erik Krikke - informatie, agendas, shows, nieuws


Erik Krikke lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap