theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!
acts > personen

Fik Meijer

Fik Meijer werd in 1992 bijzonder hoogleraar in de Zeegeschiedenis en Maritieme Archeologie van de Klassieke Oudheid aan de Universiteit van Amsterdam. In 1999 werd hij daar benoemd tot gewoon hoogleraar Oude Geschiedenis. Sinds 2007 is hij met emeritaat.

De laatste tien jaar heeft hij zich met veel succes toegelegd op het schrijven van boeken voor een breed publiek, die alle positief ontvangen werden en vele herdrukken beleefden.

Hij ontving in 2005 de Oikos publieksprijs, de onderscheiding voor een classicus die op voortreffelijke wijze de oudheid onder de aandacht van een groot publiek heeft gebracht.


Trivia:
Fik Meijer treedt vaak op als spreker. In boekhandels en bibliotheken houdt hij lezingen over zijn boeken en regelmatig spreekt hij voor een publiek uit het bedrijfsleven waarbij hij een moderne problematiek behandelt aan de hand van parallellen tussen heden en verleden.
Probeer ook de actZoeker
Shows van Fik Meijer

geweest Lessen uit Rome
lezing

Fik Meijer - informatie, agendas, shows, nieuws


Fik Meijer lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap