theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!
acts > personen

Sander Teepen

Sander Teepen begon op 8-jarige leeftijd op de hobo bij de Koninklijke harmonie Deurne en volgde zijn eerste hobolessen bij Ans Boumans.

Na les te hebben genomen bij Hans van Leeuwen en na het behalen van zijn VWO-diploma ging hij studeren aan het Fontys Conservatorium te Tilburg. Hij studeerde daar hobo bij Herman Vincken en directie bij Jan Cober en Hardy Mertens. Sander studeerde voor beide hoofdvakken, eerste fase, af in 2004. Beiden werden beloond met het cijfer 9.

In dat zelfde jaar werd hij genomineerd voor de Jacques-de-Leeuw-jong-toptalent-award, waar hij twee werd. Sander vervolgde zijn studie hobo bij Herman Vincken. In 2006 behaalde hij zijn tweede fase-diploma met als eindcijfer 9,5. Tijdens zijn tweede fase volgde Sander extra lessen bij Alexei Ogrintchouk (solohoboïst Koninklijk Concertgebouw Orkest), Ernest Rombouts (solohoboïst van het Orkest van het Oosten) en nu volgt hij lessen bij Hans Wolters (solohoboïst van het Rotterdams Filharmonisch Orkest). In 2006 werd Sander uitgeroepen tot Laureaat van het Fontys Conservatorium.

Sander remplaceerde reeds bij de volgende orkesten; het Brabants Orkest, het Gelders Orkest, het Limburgs Symfonie Orkest, de Koninklijke militaire kapel, de Johan Willem Frieso Kapel en het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Ook is hij actief in drie kamermuziek ensembles, namelijk; Vivendi sextet, het Bacchus kwintet en 'il trattamento miracoloso'.

Als dirigent is Sander verbonden aan de Gildenbondse harmonie Boxtel, de Koninklijke harmonie Phileutonia uit Eindhoven en aan het kamerorkest Alveare uit Veghel. Sander verzorgde enkele podiumrepetities van het Nederlands Studenten Orkest in 2006 onder leiding van Otto Tausk, bij wie hij ook directielessen volgde.
Sander speelde onder dirigenten als; Otto Tausk, Jurjen Hempel, Ed Spanjaard, Jacques van Steen, Reinbert de Leeuw, Werner Herbers, Marc Soustrot en Hans Leenders.
Probeer ook de actZoeker
Sander Teepen - informatie, agendas, shows, nieuws


Sander Teepen lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap