theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

3FM Serious Request 2007

14-11-2007 - Voor het vierde jaar op rij zullen drie DJ's van radiozender 3FM zich in de week voor kerst opsluiten in een Glazen Huis om radio te maken voor het goede doel.

3Fm zette zich eerder al in voor de oorlogsslachtoffers in Darfur, ontheemde kinderen in Congo en de slachtoffers van landmijnen. Dit jaar zetten de DJ's zich in voor betere drinkwatervoorzieningen in de wereld.

Vanaf woensdag 19 december gaan drie DJ’s vanuit het Glazen Huis van 3FM tot kerstavond geld inzamelen en radio maken voor de ruim één miljard mensen die geen schoon drinkwater hebben, twee miljard mensen zonder wc en de 4 miljoen mensen die per jaar overlijden door gebrek aan water of door vervuild water.

Op allerlei creatieve manieren zullen de DJ's en andere medewerkers van 3FM in deze week proberen geld op te halen voor hun goede doel. Luisteraars kunnen onder andere hun steentje bijdragen door tegen betaling platen aan te vragen.

Het geld komt terecht bij het Rode Kruis, dat onder meer waterpompen en rioleringen aanlegt, mensen voorziet in materialen om water mee te zuiveren, putten beschermt tegen vervuiling en sanitaire voorzieningen toegankelijk maakt. De organisatie geeft ook voorlichting over hygiëne en gezondheid.

Dit jaar staat het Glazen huis niet op het Utrechtse Neude, maar op het Plein in Den Haag. Luisteraars van 3FM bepalen welke drie radio-deejays er in december plaatsnemen in het Glazen Huis.


Door Redactie / 3FM

Zie ook:

Artikel(en)
» 3FM Serious Request 2008
» Glazen Huis naar Groningen
» 3FM Serious Request in 2012 naar Enschede!
» Prins van Oranje sluit het Glazen Huis
» 3FM Serious Request 2006
» Verkiezing Glazen Huis Radio 3FM geopend
» Bezetting Glazen Huis 2007
» Record opbrengst 3FM-Serious Request

Groep(en)
» Radio 3FM
» Het Nederlandse Rode Kruis

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


3FM Serious Request 2007 lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap