theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?





service
Zoek!

Diddy erkent zesde kind

08-10-2007 - De Amerikaanse rapper ontkende de afgelopen maanden hevig dat hij de vader is van het vijftien maanden oude meisje Chance. DNA-testen hebben zijn ongelijk bewezen.

Aan de krant New York Daily News bekent Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, dat Chance wel degelijk zijn dochter is en dat hij een goede vader voor haar wil zijn. Er is al een bezoekschema voor vader en dochter opgesteld. De moeder van het meisje is de 33 jarige Sarah Chapman uit Atlanta, die werkt in de mode-industrie.

Hoewel ze het nu nog niet beseft is het meisje een van de oorzaken van de breuk tussen haar vader en zijn vriendin Kim Porter, met wie hij jarenlang een relatie had.

Chance werd slechts vijf maanden voor haar halfzusjes Jessie James en D'Lila Star geboren. De tweeling kwam in december 2006 ter wereld. Combs en Porter kregen samen al zoon Christian en ze zorgden samen voor Porters zoon Quincy.

Combs heeft nog een zoon (Justin) bij een andere ex-vriendin: styliste Misa Hylton-Brim.

Ondertussen probeert Diddy zijn relatie met Kim Porter te redden. Het is echter maar de vraag of dat nog zal lukken, aangezien Porter Combs al een keer eerder vergiffenis schonk; nadat hij haar liet zitten voor zangeres Jennifer Lopez, met wie hij 2,5 jaar samen was.


Door New York Daily News

Zie ook:

Artikel(en)
» P Diddy heet voortaan Diddy

Person(en)
» P. Diddy

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Diddy erkent zesde kind lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nl



Recentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt





 feedback hoek



  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap