theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Stalker Agnetha weer actief

ABBA-zangeres al zeven jaar gestalkt

07-04-2006 - De stalker van ABBA-zangeres Agnetha Fältskog, die haar zeven jaar lang het leven zuur maakte, is terug.
Agneta Fältskog
Agneta Fältskog
Foto: © abba.de

Buren van Agnetha zagen de 40-jarige Nederlander Gert van der G. dinsdag weer bij de boerderij van de artieste in het Zweedse Ekerö en alarmeerden de politie, meldde de Zweedse krant 'Expressen' donderdag.

Agenten vatten de man daarop meteen in de kraag. Maar de officier van justitie vroeg woensdag tevergeefs om hechtenis voor de stalker. De rechter stelde hem namelijk op vrije voeten. Wel moest hij een nieuw bezoekverbod ondertekenen.

De obsessieve achtervolger heeft in het verleden ook geregeld een bezoekverbod opgelegd gekregen, maar dat keer op keer naast zich neergelegd. Hij beloofde de rechter Fältskog nu met rust te zullen laten.

Door Expressen

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Stalker Agnetha weer actief lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.