theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

ADDICTED: Nieuwe Amsterdamse clubavond

13-09-2007 - Amsterdam wordt binnenkort verrijkt met de nieuwe clubavond 'Addicted'. Iedere eerste zaterdag van de maand: twee areas vol internationale deep house voor grown-ups. De eerste editie vindt 6 oktober plaats in club Panama, Amsterdam.

Naast vaste resident DJ's Erick E & Baggi Begovic in de 'Addicted' zaal, wordt maandelijks een buitenlandse artiest aangetrokken die een tikkeltje underground te werk zal gaan.

Tijdens de lancering van de eerste ‘Addicted’, komt David Vendetta zijn Franse stempel drukken op de avond. In de tweede zaal, de ‘Deep & Dirty’ area, heeft Philip Young het voor het zeggen.

Volwassen publiek verdient volwassen muziek, is het idee. Diep, underground en een beetje moeilijk. Een clubavond die Amsterdam de glans van een heuse metropool mee kan geven. De lat wordt niet zo zeer hoger gelegd dan bij andere feesten gebeurt; wel wordt getracht internationaler te werk te gaan. Een avond die wereldser van sound zal zijn dan ons uitgaanswereldje gewend is.

Resident DJ Erick E laat tijdens de Addicted avonden een andere kant van zichzelf dan horen dan we in Nederland van hem kennen. Tijdens de Addicted avonden zet hij sets neer waarmee hij deze zomer nog in bijvoorbeeld Londen, Parijs, Barcelona, Rimini, Tel Aviv en op Ibiza imponeerde. Addicted biedt deze uiterst ervaren DJ een platform om zijn veelzijdigheid te etaleren.

Met in het Theater van Panama de ‘Addicted’ area, en in de Panama Studio ‘Deep & Dirty’. Qua entertainment spreekt Addicted niet van danseressen, maar van figuranten. Die ook dansen. Maar dan anders. En ook écht onderdeel uitmaken van de avond. Maar het gaat hoofdzakelijk om de muziek: Addicted to Music.

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Addicted -vs- House Republica

Evenement - geweest:
» ADDICTED Oktober 2007

Locatie(s):
» Panama

Person(en)
» Erick E
» Baggi Begovic
» Philip Young
» David Vendetta

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


ADDICTED: Nieuwe Amsterdamse clubavond lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap