theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Merel Roze in jury Neplog Wedstrijd

11-09-2007 - Merel Roze neemt zitting in de jury van de Op Ruwe Planken Neplog Wedstrijd. Roze debuteerde vorig jaar met 'Fantastica', de eerste Nederlandse roman over het
leven van een weblogger.

De jury bestaat verder uit Frank Tazelaar, directeur van literair productiehuis Wintertuin, en Willem-Sjoerd van Vliet, hoofdredacteur van literair tijdschrift Op Ruwe Planken.

Op 1 december maakt Merel Roze de winnaar van de wedstrijd bekend tijdens het
Wintertuinfestival in De Lindenberg in Nijmegen. De winnaar krijgt € 100,- aan boekenbonnen en is verzekerd van publicatie van enkele neplogfragmenten in literair tijdschrift Op Ruwe Planken.

De bijzondere wedstrijd, uniek in zijn soort, blijkt tot nu toe een succes. Al tientallen schrijvers hebben zich aangemeld voor de wedstrijd en zijn een neplog begonnen. Een groot deel van deze neploggers laten hun lezers tot de deadline in de waan van realiteit. Een klein deel komt nu al uit de kast met het feit dat het om een neplog gaat.

Het is nog steeds mogelijk om mee te doen. Creëer een fictief personage en vertel zijn of haar verhaal door middel van een neplog. Meld je aan bij Op Ruwe Planken en beëindig het verhaal op je blog vóór 9 november 2007.

Door onze redactie

Zie ook:

Evenementen - geweest:
» Op Ruwe Planken Neplog Wedstrijd
» Wintertuinfestival 2007

Person(en)
» Merel Roze

Werk(en) - Artefacts
» Op Ruwe Planken

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Merel Roze in jury Neplog Wedstrijd lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap