theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Roef Ragas overleden

31-08-2007 - Acteur Roef Ragas, bij het grote publiek bekend als Rinus de Gier uit de tv-serie 'Grijpstra en de Gier' is vandaag overleden aan een hartaanval. Hij is 42 jaar oud geworden.
Tooske en Bastiaan in 2005
Tooske en Bastiaan in 2005
Foto: Joop van den Ende Theaterproducties

Ragas speelde in zijn loopbaan in ongeveer 50 films en tv-producties. Recentelijk was hij te zien in de twee films over Pietje Bell, "Gloed" en "Highland Gardens". Ook was hij te zien in vele series, waaronder 'Spangen', 'Trauma 24/7' en 'Russen'.

Ragas studeerde in 1994 af aan de Toneelschool van Amsterdam. Hij was in de theaters onder meer te zien in 'Trainspotting' (1998), 'Anti-gone' (2002) en 'Closer' (2006). In 2008 zou hij opnieuw in de theaters verschijnen, in 'Datumloze dagen' en 'Knielen op een bed violen'.

Roef Ragas was getrouwd met 'Gooische Vrouwen'-actrice Susan Visser, met wie hij twee kinderen kreeg. Roef was de broer van Jeroen en Bastiaan Ragas.Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Tooske opnieuw zwanger
» Tweede dochter voor Tooske

Person(en)
» Roef Ragas
» Bastiaan Ragas
» Susan Visser
» Tooske Ragas

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Roef Ragas overleden lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• De Dijk
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.