theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Nieuwe namen toegevoegd aan cast 'Les Misérables'

24-08-2007 - De Vlaming Wim van den Driessche en de Nederlander René van Kooten zullen de sterrencast van de nieuwe musical van Joop van den Ende versterken. Ook Freek Bartels en Marjolein Algera krijgen een rol.
Les Misérables

Joop van den Ende Theaterproducties maakte deze week bekend dat naast Céline Purcell, Nurlaila Karim, Jamai Loman en Carlo Boszhard ook Wim van den Driessche en René van Kooten in de musical te zien zullen zijn.

Wim van den Driessche was in de jaren '90 en in de eerste jaren van deze eeuw in Nederland te zien in producties als 'Miss Saigon', 'Elisabeth' en 'Jungleboek'. Op dit moment speelt hij de rol van Max Majestic in de anti-musical 'Shh... It happens'.

René van Kooten, die de rol van Jean Valjean gaat vertolken, begon zijn theatercarričre met een rol in de musical 'Hair'. Hij was ook te zien in 'Miss Saigon', 'Elisabeth', 'Aida', 'Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen, Meneer?' en 'Beauty And The Beast'.

Marjolein Algera zal de rol van Madame Thénardier vertolken, de echtgenote van Monsieur Thénardier (Carlo Boszhard). Freek Bartels ('Rent' en 'Into The Woods') krijgt de rol van Enjolras.

Les Misérables gaat in april 2008 in premiere.

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Jamai in Les Misérables
» Carlo Boszhard en Céline Purcell in Les Misérables
» Ook Nurlaila Karim in Les Misérables
» Suzan Seegers in 'Les Misérables'

Evenement - geweest:
» Les Misérables

Person(en)
» Wim van den Driessche
» René van Kooten
» Céline Purcell
» Nurlaila Karim
» Jamai Loman
» Carlo Boszhard
» Marjolein Algera
» Freek Bartels

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Nieuwe namen toegevoegd aan cast 'Les Misérables' lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.