theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Dave Matthews Band organiseert 'A Concert for Virginia Tech'

14-08-2007 - Op 6 september treden onder meer Nas, de Dave Matthews Band en John Mayer gratis op voor de studenten en het personeel van Virginia Tech. De artiesten die deelnemen aan A Concert for Virginia Tech willen de getroffenen een hart onder de riem steken.
Dave Matthews Band
Dave Matthews Band

Enkele maanden geleden richtte een dolgedraaide en tot de tanden bewapende student een waar bloedbad aan op de universiteit in het Amerikaanse Blacksburg. Bij de schietpartij kwamen 33 mensen om leven, waaronder ook de schutter.

Het concert wordt georganiseerd door enkele leden van de Dave Matthews Band die zelf afkomstig zijn uit Charlottesville, een andere universiteitsstad in Virginia.

Het concert wordt volgens de organisatoren gehouden om het schooljaar 'op een positieve manier' te beginnen. Het optreden is gratis voor studenten en medewerkers van de technische universiteit.


Door onze redactie

Zie ook:

Person(en)
» Nas

Groep(en)
» Dave Matthews Band

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Dave Matthews Band organiseert 'A Concert for Virginia Tech' lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.