theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

50 Cent klaagt internetbedrijf aan

23-07-2007 - Rapper 50 Cent heeft een reclamebureau aangeklaagd. Het bedrijf zou zonder zijn toestemming een afbeelding van hem gebruiken in een gewelddadig spelletje dat 'Shoot the rapper' heet.
50 Cent
50 Cent

Hij eist 1 miljoen euro schadevergoeding, een verbod op het gebruik van zijn beeltenis en een onbekend bedrag aan smartengeld van het bureau.

De internetadvertentie laat een tekenfilmversie van 50 Cent zien met de boodschap 'schiet de rapper neer en je wint $5000 of gegarandeerd 5 ringtones’.

De reclameboodschap nodigt gebruikers uit met de computermuis op de rapper te richten en het vuur te openen. Als de gebruiker doel treft, kleurt het scherm rood en wordt hij naar de website geleid.

Curtis Jackson, de echte naam van 50 Cent , werd in 2000 daadwerkelijk onder vuur genomen. Hij werd negen keer geraakt toen er vanuit een auto op hem werd geschoten in de buurt waar hij is opgegroeid.Door onze redactie

Zie ook:

Person(en)
» 50 Cent

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


50 Cent klaagt internetbedrijf aan lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.