theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

The Peking Acrobats uit Ocean’s 11 komen naar Nederland

Chinese Acrobaten vanaf 25 oktober tot en met 11 november in Nederland

10-07-2007 - The Peking Acrobats zijn meesters in de geraffineerde acrobatiek en staan wereldwijd bekend om hun rol in de film "Ocean’s Eleven". Ruim twintig jaar treden zij op in de Verenigde Staten. Nu komen ze naar Nederland om hun kunsten te vertonen.
The Peking Acrobats
The Peking Acrobats

Met de meest verbluffende manoeuvres op stoelen, fietsen, koorden, ballen, tafels of welk voorwerp dan ook tarten zij de wetten van de evenwichtskunst.

The Peking Acrobats hebben een indrukwekkende reputatie; ze staan in het Guinness Book of Records vanwege hun wereldrecord stoelen stapelen en traden op in verschillende tv-programma’s. Als kroon op hun jarenlange werk in Amerika werd een van de leden uitgekozen voor een van de hoofdrollen ("Shabao Qin" speelt Yen) in de films "Ocean’s Eleven", "Ocean’s Twelve" en "Ocean’s Thirteen".

Acrobatiek is pure vakmanschap en bestaat ruim 2200 jaar. Wie acrobaat is in China en deze ambacht goed verstaat geniet dan ook van een sterrenstatus. The Peking Acrobats vertonen de mooiste kunsten uit deze oude wereld en maken hiermee het onmogelijke mogelijk.

Door onze redactie

Zie ook:

Evenement - geweest:
» The Peking Acrobats

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


The Peking Acrobats uit Ocean’s 11 komen naar Nederland lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.