theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Grappenmakers op Lowlands

21-06-2007 - Comedy op Lowlands: het is sinds jaar en dag een succesnummer zonder weerga en de organisatie heeft niet de intentie om daar wat aan te veranderen. Dit jaar komt Lowlands met méér. Night of Comedy slaan de handen in elkaar met de Comedytrain leden.
Lowlands
Lowlands

Elk nemen ze de helft van de programmering voor hun rekening en dat heeft geresulteerd in een line-up met tal van Internationale Grootheden.

Night of Comedy brengt het Amerikaanse collectief Danger Zone, met onder andere Jason Rouse, dat met zijn expliciete humor graag de grenzen van de goede smaak opzoekt. Verder komt de Brit Steve Rawlings, die met zijn combinatie van stand-up en hilarische jongleer- en circusstunts een buitenbeentje van internationale klasse is.

Van eigen bodem is ook Guido Weijers van de partij en is er A Night of Comedy, met de doorgewinterde mc Bob MacLaren, jonge honden Patrick Laureij en Steven Stol en ouwe hap Bram van der Velde en Martijn Oosterhuis.

Comedytrain pakt uit met de meest in het oog springende internationale naam: Doug Stanhope. Stanhope staat bekend als een genadeloos scherp comedian en geniet grote bekendheid in Amerika dankzij verschijningen op NBC, Fox en Comedy Central. Op Lowlands zal hij twee shows geven en ook nog als MC fungeren tijdens de twee optredens van The Unbookables.

Dit Amerikaanse collectief heeft zijn naam niet gestolen: in Amerika komen ze nauwelijks aan optreden toe vanwege hun bijzonder expliciete humor. Verder presenteert de Comedytrain Ronald Goedemondt, de Amerikaan Arj Barker en een eigen show met een selectie van hun beste nieuwe oogst.Door Lowlands

Zie ook:

Artikel(en)
» Weer nieuwe namen Lowlands
» Dance goed vertegenwoordigd op Lowlands
» Lowlands maakt kaarten uit zwarthandel ongeldig

Evenement - geweest:
» Lowlands 2007

Person(en)
» Bob Maclaren
» Doug Stanhope
» Steve Rawlings

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Grappenmakers op Lowlands lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.