theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

M-Lab: podium voor jong talent

07-06-2007 - Vanaf deze maand vinden in het M-Lab in Amsterdam de eerste voorstellingen plaats. M-Lab wordt een nieuw podium voor jonge artiesten en voor try-outs van de grote sterren.
Laboratorium voor muziektheater
Laboratorium voor muziektheater
Foto: M-Lab

Het M-Lab ziet zichzelf als een laboratorium voor muziektheater: het moet een plek worden waar ideeen voor muziektheaterproducties kunnen rijpen en waar plannen kunnen worden ontwikkeld. Hier kunnen scripts worden getest en worden jonge schrijvers, componisten, choreografen en regisseurs begeleid door de oude rotten in het vak.

De komende maand wordt er in het M-Lab proefgedraaid met enkele theaterschool- voorstellingen van het Fontys Conservatorium en de Frank Sanders Akademie. De officiele opening volgt in september.

Het M-Lab heeft niet alleen jong talent, maar ook professionele musicalzangers en -makers aangetrokken. In het seizoen 2007-2008 zal de musical Into the Woods van Stephen Sondheim de eerste grote voorstelling zijn, met in de hoofdrollen Vera Mann, Dick Cohen en Wieneke Remmers.

Het M-Lab is een idee van Janine en Joop van den Ende en wordt ondersteund door de VandenEnde Foundation en de gemeente Amsterdam. Het theater is gevestigd aan de Aambeeldstraat in Amsterdam-Noord.

Kijk hieronder voor enkele voorstellingen die het komend seizoen in het M-Lab te zien zullen zijn!


Door onze redactie

Zie ook:

Evenementen - geweest:
» Anne!
» Ashton Brothers - Charlatans. Een medicine show
» De Vliegende Hollander
» Ganesha, een perfecte God
» Into the Woods
» Rent

Locatie(s):
» M-Lab

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


M-Lab: podium voor jong talent lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.