theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Vondelpark opent seizoen met Room Eleven en Acda & De Munnik

24-05-2007 - Op 3 juni opent het nieuwe seizoen van het Vondelpark Openluchttheater met een concert van Acda & De Munnik. Ook Room Eleven en Berget Lewis Soul X-Plosion treden dan op.
Room Eleven
Room Eleven

De hele zomer lang is er een gevarieerd programma te zien. Elke dag heeft z'n eigen karakter. Op donderdag klinkt er klassieke muziek, op vrijdag is er dans, de zaterdagmiddag is gereserveerd voor jeugdvoorstellingen en de zaterdagavond voor cabaret en lichte muziek. Zondag is de dag van de muziek, varierend van wereldmuziek tot jazz, en van urban tot Nederlandstalig.

Onder de naam In de Voorhoede programmeert het Vondelpark Openluchttheater jong talent, de profs in spe. Op donderdag treden aan het begin van de avond jonge klassieke musici van het Conservatorium op, waarna professionele musici het verdere programma verzorgen.

Op vrijdag zijn jonge dansers van de Dansopleidingen aan de beurt en op zaterdagavond talent van de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Bijna alle deelnemers aan In de Voorhoede studeren nog of zijn net afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten.

Door onze redactie

Zie ook:

Evenement - geweest:
» Opening Vondelpark Seizoen 2007

Locatie(s):
» Vondelpark Openluchttheater

Groep(en)
» Acda & De Munnik
» Room Eleven

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Vondelpark opent seizoen met Room Eleven en Acda & De Munnik lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.