theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Werkstraf voor 3FM-dj Giel Beelen

08-05-2007 - Dj Giel Beelen is vorige week door de politierechter in Haarlem veroordeeld tot een werkstraf van dertig uur en een boete van 340 euro, omdat hij september vorig jaar ondanks een rijverbod toch achter het stuur zat.
Giel Beelen
Giel Beelen
Foto: Hans-Peter / HP-PH


De Haarlemse dj zat september vorig jaar in Zandvoort achter het stuur, nadat de kantonrechter in Den Haag hem eerder een rijontzegging van een half jaar had opgelegd voor een snelheidsovertreding. Volgens advocaat Fritz was Beelen in de veronderstelling dat hij over die ontzegging nog bericht zou krijgen van justitie.

Zijn raadsman stelt dat Giel Beelen wel eens te hard rijdt om 's morgens vroeg op tijd in de studio in Hilversum te zijn. Hij presenteert elke ochtend een radioprogramma tussen zes en negen. Ook wees hij erop dat Beelen een half jaar lang met de taxi naar de studio is gegaan en dat hem dat veel geld heeft gekost.


Door Nu.nl/ NOS

Zie ook:

Person(en)
» Giel Beelen

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Werkstraf voor 3FM-dj Giel Beelen lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.