theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?






service
Zoek!

Richards ontkent snuiven vader

05-04-2007 - De gitarist, die onlangs tegenover het Britse muziekblad NME zou hebben verklaard dat hij ooit as van zijn vader gesnoven heeft, ontkent het verhaal nu.
Keith Richards
Keith Richards
Foto: magicstatistics.com

Ondanks het feit dat een woordvoerster van NME ervan overtuigd was dat het verhaal van Keith geen 1 april-grap was, blijkt dit achteraf toch het geval te zijn.

Dat verklaart een woordvoerder van The Rolling Stones: "Het was een grapje. Er klopt niets van. Zie het maar als een 1 april-grap".

De 63-jarige Richards deed zijn onthulling in het muziekblad enkele dagen geleden. Op de vraag wat het gekste is dat hij ooit heeft gesnoven, antwoordde hij: "Mijn vader, ik heb mijn vader opgesnoven. Hij was gecremeerd en ik kon de verleiding niet weerstaan".

In een reactie op de comotie die rond het verhaal ontstond, laat Richards op de website van de band weten dat zijn woorden uit hun verband zijn gerukt. Volgens Keith heeft hij de as van zijn vader helemaal niet gesnoven, maar gebruikt om een boom die hij in zijn tuin had geplant beter te laten groeien. "Hij laat nu eikenbomen groeien en dat zou hij geweldig hebben gevonden! Ik wilde alleen maar aangeven hoe hecht de band tussen Bert en mij was".

Over Keith Richards hebben door de jaren heen al vele vreemde verhalen de rondte gedaan. Enkele jaren geleden was het verhaal nog dat hij regelmatig naar Zwitserland zou vliegen om al zijn bloed te laten vervangen.

Door RollingStones.com / Reuters / Nielsen

Zie ook:

Person(en)
» Keith Richards

Groep(en)
» Rolling Stones

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Richards ontkent snuiven vader lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nl



Recentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS




 feedback hoek



  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.