theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Boekenweek geschenk van Geert Mak ook in Turkse editie

De brug / Köprü

07-02-2007 - Het Boekenweekgeschenk 2007 – een non-fictieverhaal van Geert Mak – is tijdens de Boekenweek ook in een Turkse editie beschikbaar in de Nederlandse boekwinkels.

Het geschenk, getiteld De brug, is een reisverslag waarvoor Geert Mak intensief in Istanbul verbleef. De brug vertelt over de geschiedenissen van deze stad aan de hand van verhalen van haar inwoners.

Bezoekers van de boekwinkel kunnen tijdens de Boekenweek (14 t/m 24 maart) kiezen voor de Nederlandstalige of Turkse editie getiteld Köprü. Het Boekenweekgeschenk verschijnt in een recordoplage van 910.000 exemplaren, waarvan 20.000 in het Turks. Het is de eerste keer dat het Boekenweekgeschenk in twee talen beschikbaar is. Klanten van de boekwinkel krijgen het tijdens de Boekenweek cadeau bij aankoop van € 11,50 aan Nederlandstalige boeken.

De Turkse uitgave is mogelijk door steun van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Consulaat-Generaal te Istanbul, het Nederlands Literair Productie en Vertalingen Fonds en Kosmopolis. Met dit initiatief wil de CPNB de literaire dialoog bevorderen en Turkse Nederlanders bedienen die voor het lezen van literatuur de voorkeur geven aan hun moedertaal.

Door Stichting CPNB

Zie ook:

Artikel(en)
» BOEKENWEEK 2007
» 2016 Jaar van het Boek

Person(en)
» Geert Mak

Werk(en) - Artefacts
» De brug

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Boekenweek geschenk van Geert Mak ook in Turkse editie lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap