theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Bidden met U2

29-01-2007 - De bisschop van het Britse Grantham organiseert een kerkdienst met hits van U2 in plaats van hymnes en psalmen.
De kathedraal van Lincoln
De kathedraal van Lincoln
Foto: iStock International Inc.

"Rockmuziek kan een immense spiritualiteit losmaken", verklaart Timothy Ellis, de organiserende bisschop. De kerkdienst met hits als "Beautiful Day" en "Mysterious Ways" zal in mei plaatsvinden in de kathedraal van de Engelse plaats Lincoln.

Een liveband zal tijdens de dienst nummers van de legendarische band spelen, terwijl de kerkgangers mee kunnen zingen dankzij een groot scherm waarop de songteksten zullen verschijnen. De 500 zitplaatsen worden zo geplaatst dat er plek genoeg is om lekker mee te dansen of met de armen te zwaaien.

De dienst heeft een serieuze achtergrond. De bisschop wil aandacht besteden aan de doelen waarvoor U2 zich wereldwijd inzet, zoals de bestrijding van armoede.

Door Reuters

Zie ook:

Groep(en)
» U2

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Bidden met U2 lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• De Dijk
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.