theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

22 NOVEMBER: TWEEDE KAMER VERKIEZINGEN

19-11-2006 - Op woensdag 22 november 2006 kun je stemmen voor de Tweede Kamer. Je kunt dan invloed uitoefenen op de politiek van de komende vier jaar. De stemlokalen zijn open van 7.30 tot 21.00 uur.

Voor de Tweede Kamer mogen in principe alle Nederlanders van achttien jaar en ouder stemmen. Dit geldt natuurlijk ook voor Nederlanders van achttien jaar en ouder die (recent) via naturalisatie de Nederlandse nationaliteit hebben verkregen. Mensen die door de rechter uit het kiesrecht zijn ontzet als bijkomende straf bij een strafrechtelijke veroordeling mogen niet stemmen. Dit geldt ook voor mensen die vanwege een geestelijke stoornis onder curatele zijn gesteld.

Tijdens algemene verkiezingen kiezen wij de volksvertegenwoordigers. Op landelijk niveau zijn dat de leden van de Tweede Kamer, op provinciaal niveau de leden van de Provinciale Staten en op gemeentelijk niveau de leden van de gemeenteraad.

Door Yvette Gumbs

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


22 NOVEMBER: TWEEDE KAMER VERKIEZINGEN lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap