theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Madonna gaat de ruimte in

17-09-2006 - Madonna mag in 2008 een bezoekje brengen aan het internationale ruimtestation ISS.
Madonna
Madonna
Foto: (c) Jens Kärrman

In Rusland werd hier al een hele tijd over gedebatteerd. Parlementslid Aleksej Mitrofanov stelde voor om de popdiva als publiciteitsstunt voor Rusland in 2008 naar het ruimtestation ISS te sturen. Het leek hem een leuk idee, omdat er in dat jaar zowel Russische als Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn. Het Russische parlement stemde echter in eerste instantie tegen zijn voorstel, maar nu lijkt de Doema bijgedraaid.

Woordvoerder Igor Panarin van het ruimtestation heeft laten weten dat er in het jaar 2009 ook nog plek is voor enkele ruimtetoeristen. Net als Madonna moeten ze echter wel diep in de buidel tasten: het tiendaagse tripje kost twintig miljoen dollar, bijna zestien miljoen euro.

Madonna gaf dinsdag voor een publiek van vijftigduizend man een concert in Moskou. Het optreden kon rekenen op felle kritiek van de Russische orthodoxe kerk.

Door Novum Nieuws

Zie ook:

Person(en)
» Madonna

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Madonna gaat de ruimte in lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.