theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Toch Normaal in Staphorst

19-07-2006 - Rockgroep Normaal mag op 22 september gewoon optreden in Staphorst. Burgemeester Joop Alssema wil en kan het concert van de band in zijn gemeente niet op principiële gronden weigeren.

Dat meldde hij dinsdag. De SGP in Staphorst had de burgemeester verzocht het concert te verbieden, omdat de taal die de aanhang van Normaal gebruikt, in strijd zou zijn met de normen en waarden in de gemeente.

Ook vreesde de grootste partij van Staphorst excessief drankgebruik tijdens het concert van de plattelandsrockers.

De burgervader toonde veel begrip voor de situatie: "Ik begrijp de principiële bezwaren van een deel van onze bevolking. Als burgemeester kan ik de aanvraag om een vergunning echter niet langs de meetlat van principes leggen, maar moet ik mij baseren op beleid en regels en vooral aandacht schenken aan de juridische houdbaarheid van een besluit".

Normaal zal tijdens het concert nog even terugkijken op de commotie die de afgelopen weken ontstond. "We laten zeker iets merken. En de mensen van de SGP zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken."

Door ANP

Zie ook:

Groep(en)
» Normaal

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Toch Normaal in Staphorst lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap