theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

North Sea Jazz succes

17-07-2006 - De eerste Rotterdamse editie van het North Sea Jazz Festival is goed verlopen. De organisatie is tevreden.
Leela James
Leela James
Foto: (c) Erik van Nieuwland

Op het debuut van het muziekfestijn in sportpaleis Ahoy' hebben publiek en artiesten 'louter positief' gereageerd, zegt woordvoerder Gert Jan Pruim.

"Iedereen is blij met de nieuwe locatie en ziet de overstap naar Rotterdam als een grote verbetering." De afgelopen dertig jaar vond het muziekfestijn plaats in Den Haag. Uit ruimtegebrek werd voor Rotterdam gekozen, waar volgens de organisatie ook de geluidskwaliteit beter is.

Over de geluidskwaliteit van de optredens zijn de meningen echter verdeeld. De Volkskrant spreekt van een 'beter geluid'. Trouw noemt de akoestiek en het geluid 'vertrouwd slecht'.

Maar de angst dat Rotterdam geen sfeervol decor voor het North Sea Jazz zou kunnen vormen, is ongegrond gebleken, aldus de Volkskrant. "De Rotterdammers hebben het festival met open armen ontvangen."

Door Novum Nieuws

Zie ook:

Evenement - geweest:
» North Sea Jazz 2006

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


North Sea Jazz succes lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.