theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

SGP verbiedt optreden Normaal in Staphorst

06-07-2006 - De SGP in Staphorst heeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd een concert van de Nederlandse band Normaal in de gemeente te verbieden.

Volgens de partij is onder meer het taalgebruik van de Normaal-fans in strijd met de normen en waarden die in Staphorst heersen.

"Ook zal tijdens dit concert, dat op 22 september moet plaatsvinden, flink gedronken worden. Dat is in strijd met het alcoholontmoedigingsbeleid in Staphorst", meende SGP-fractievoorzitter Klaas Slager woensdag. Daarnaast vreest de partij voor verstoring van de openbare orde tijdens het concert.

De SGP, de grootste perij in Staphorst, is erg zeker van haar zaak: "Wij denken dat geen van de andere partijen in de coalitie staat te juichen bij de komst van Normaal. Wij menen dat ook de burgemeester in zijn besluit zal handelen naar de beginselen van God."

Manager Dick van Berkum van Normaal heeft nooit eerder problemen gehad rond concerten van de groep in gelovige gebieden: "Dat zijn juist gemeenten waar we veel optreden. Problemen met de openbare orde zijn er nooit. Het drankgebruik is een verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf." Het concert staat al aangekondigd op de site van de muzikanten.

Door RTL Boulevard

Zie ook:

Groep(en)
» Normaal

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


SGP verbiedt optreden Normaal in Staphorst lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap