theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Misplaatste Grappen Festival

19-04-2016 - Nijmegen zit vol bijzondere plekken, plekken met geschiedenis of met een bijzonder verhaal. Plekken waar het tijd wordt de lach eens te laten galmen op 23 april.

De Blonde Jongens en Tim
Stefano Keizers
Stefano Keizers
Foto: Jaap Reedijk

Het Misplaatste Grappen Festival zocht drie bijzondere locaties uit om ‘s Nijmeegs eerste cabaret route uit te stippelen. Op zaterdag 23 april krijgen 120 avonturiers de kans om langs deze drie bijzondere plekken te gaan en zicht te laten verrassen door drie voorstellingen van 25 minuten van Kasper van der Laan, Nieuw Zwart en Andries Tunru, gevolgd door een slotvoorstelling van De Blonde Jongens en Tim en een Wicked Jazz Sounds afterparty in Theater De Lindenberg

Andries Tunru
Hij vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Andries studeerde vorig jaar af aan de Koningstheateracademie met zijn cabaretprogramma "Vlees, vis, wal en schip", is columnist voor Radio 1 en schrijft zijn bio's in de derde persoon enkelvoud zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft.

Kasper van der Laan
Hij is één van de nieuwste aanwinsten van Comedytrain. Kasper brengt droge, intelligente humor met een twist. Zijn verhalen zijn doordacht en verrassend, vol originele observaties en absurdistische hersenspinsels. Hij speelt met je verwachtingen en zoekt de grenzen op van het onvoorspelbare. Zijn wilde krullen ken je onder andere van ‪RamBam‬ en ‪‎PadoemPatsss

mtg Nieuw Zwart
Het laatste feestje van Mtg Nieuw Zwart is een voorstelling met kleine liedjes en grote verhalen, veel humor maar ook kwetsbaar. Een dialoog over de wereld in het algemeen en vriendschap in het bijzonder. Een ode aan het leven dat gevoerd moet worden. Mooie-meisjes-muziektheater door Lieke Dieltjens en Tessa Tiesma.

De Blonde Jonges en Tim
Vijf mannen in hotpants; wie wil dat nou niet zien. De Blonde Jongens en Tim, acrobatisch, muzikaal, energiek en razendsnel. Gedurende deze slotvoorstelling nemen ze je mee door talloze film-en theatergenres en Tim hobbelt er rustig achteraan.

Uitzonderlijk
De route wordt afgesloten in de Steigerzaal van De Lindenberg met een slotvoorstelling van De Blonde Jongens en Tim, gevolgd door een funky afterparty gehost door de Wicked Jazz Sounds.


Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Stefano Keizers wint de Sonneveldprijs 2016

Evenement - geweest:
» Misplaatste Grappen Festival

Locatie(s):
» Lindenberg No 23

Person(en)
» Andries Tunru
» Kasper van der Laan

Groep(en)
» De Blonde Jongens en Tim
» Nieuw Zwart

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Misplaatste Grappen Festival lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2022 theAgenda.nl/HyperLeap