theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

The Christmas Show

Nicolette van Dam in magisch kerstspektakel voor hele gezin in Ziggo Dome

19-12-2015 - Nederland is vanaf deze december een nieuwe kersttraditie rijker: The Christmas Show. Op zaterdag 26 en zondag 27 december wordt de Ziggo Dome in Amsterdam omgetoverd tot de meest sfeervolle plek van Nederland.

RTL Live Entertainment presenteert 'The Christmas Show' op 26 en 27 december in de Ziggo Dome
The Christmas Show
The Christmas Show

In de Amsterdamse concerttempel creëren RTL Live Entertainment en Stage Entertainment Nederland een showconcept waarin een keur aan bijzondere acts, dansers en artiesten zorgen voor een kerspektakel voor jong en oud. Één van de rollen wordt vertolkt door Nicolette van Dam, die een beeldschone kerstfee speelt.

Waar wereldsteden als New York en Londen in de decembermaand al jaren lang in de ban zijn van spectaculaire kerstshows, heeft nu ook Amsterdam haar eigen Christmas show. In een adembenemend decor dat zich deels ook middenin de arena bevindt, volgen we een nieuw geschreven Kerstsprookje over Max, een jongetje van 10 dat nog nooit een witte kerst heeft meegemaakt. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan het vallen van sneeuw. Maar het zijn de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O’G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan aanwenden om dromen uit te laten komen.

Uitzonderlijk
Edsilia Rombley, Jamai, het ZO! Gospel Choir, breakdancer Justen Beer, de Zandprinses, circusartiesten, en een groot ballet aan mini-ballerina’s voeren de toeschouwer van de ene verbazing in de andere. Het belooft een belevenis te worden vol sfeer, verbazing en ontroering, gecreëerd door de regisseur van The Passion, David Grifhorst en zijn creative team met o.a. Eric van Tijn, Stanley Burleson en Maurice Wijnen.

Achtergrond
Albert Verlinde, Algemeen Directeur Stage Entertainment Nederland: “Een kerstspektakel zoals ‘The Christmas Show’ kennen we nog niet in Nederland. Met deze hartverwarmende show voor de hele familie is een sfeervolle invulling voor de feestdagen meteen in kannen en kruiken.”

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Kerst 2015
» Vier kerst met Introdans

Evenement - toekomst:
» The Christmas Show
   26 december, Amsterdam Zuidoost (Amsterdam)

Locatie(s):
» Ziggo Dome

Person(en)
» Ron Brandsteder
» Nicolette van Dam
» Edsilia Rombley

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


The Christmas Show lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.