theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Vers Awards in een vers jasje

04-11-2015 - De jaarlijkse VERS Awards, een wedstrijd voor nieuwe filmmakers, vinden dit jaar plaats op zaterdag 7 november. Een selectie van 12 films zullen worden vertoond in het Ketelhuis.

Vers Awards 2015 Teaser
Vers Awards 2015
Vers Awards 2015

Bijzonder aan deze editie is de uitbreiding van de VERS Awards naar een festival editie. Behalve de geselecteerde films en de prijsuitreiking van de Cam-a-lot/Filmmore juryprijs t.w.v. 10.000 euro en de publieksprijs, zal het programma uitgebreid worden met speeddates, clinics en bekende sprekers uit het filmvak zijn. De dag wordt afgelesloten met het VERS feest.

Uit de 140 inzendingen koos de jury een filmprogramma bestaande uit 12 films van jonge filmmakers. De films variëren tussen fictie, documentaire en animatie.


Uitzonderlijk
Diverse makers van korte films strijden om zowel de juryprijs als de publieksprijs. Niet alleen de prijzen zijn interessant, maar het is ook een unieke mogelijkheid om de beste korte films van talentvolle makers op het grote doek te zien.

Achtergrond
De Vers Awards zijn de kans voor nieuwe filmmakers om hun korte film, fictie, documentaire of animatie te vertonen voor een kritische jury en een minstens even kritisch publiek.

Door onze redactie

Zie ook:

» Film
» Filmfestivals

Evenement - geweest:
» Vers Awards 2015

Locatie(s):
» Het Ketelhuis - Westergasfabriek

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Vers Awards in een vers jasje lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.