theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Eerste Wildlife Film Festival

06-10-2015 - Dit najaar is Rotterdam weer een festival rijker, volledig gericht op natuurfilms. Van 29 oktober tot en met 1 november zal de eerste editie van het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) gehouden worden.

Holland Natuur in de Delta
International Film Festival Rotterdam 2015
International Film Festival Rotterdam 2015
Foto: IFFR

Dit vierdaagse evenement brengt een programma van ruim vijftig natuurdocumentaires en -films in hartje Rotterdam in filmtheater Cinerama. Het hoofdprogramma van het festival bestaat uit een competitiegedeelte waarvoor amateur- en professionele natuurfilmmakers uit Nederland en daarbuiten zich konden inschrijven.

Daarnaast zijn er Q&A’s met filmmakers, een kinderprogramma, lezingen van diverse samenwerkingspartners zoals National Geographic en de makers van The making of van ‘Holland – Natuur in de Delta’.


Uitzonderlijk
Onder de titel ‘En de aarde was woest en ledig’ zal National Geographic fotograaf Jasper Doest een lezing verzorgen over zijn meest recente bezoek aan Rottumeroog. Jasper Doest begaf zich vorig jaar in de rauwe wildernis van het onbewoonde Rottumeroog om, in opdracht van National Geographic Nederland-België, het grote publiek het laatste stukje ongerepte wildernis van Nederland te laten beleven.

Achtergrond
Met het festival, dat gehouden wordt in filmtheater Cinerama, wil de organisatie meer bewustzijn creëren voor de natuur in het algemeen en dieren in het bijzonder.

Door onze redactie

Zie ook:

» Film
» Filmfestivals

Artikel(en)
» International Documentary Filmfestival Amsterdam 2006
» FILMFESTIVALS
» FILMFESTIVALS
» Veteranen Filmfestival
» International Film Festival Rotterdam 2015
» Derstigste verjaardag Holland Animation Film Festival
» Nederlands Film Festival 2015
» Nieuw festival Inscience voor de wetenschapsfilm

Interviews
» International Film Festival Rotterdam

Evenement - geweest:
» Wildlife Film Festival 2015

Locatie(s):
» Cinerama

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Eerste Wildlife Film Festival lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap