theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Dreams Free Festival

A free festival for free people!! Pura Vida!

28-04-2015 - Op zaterdag 2 en zondag 3 mei organiseert DREAMS voor de 4e keer het Free Festival in Scheveningen bij F.A.S.T. Een ultieme viering van vrijheid. Georganiseerd zonder budget, waarbij iedere deelnemer zijn of haar passie deelt.

Dreams Free Festival - F.A.S.T :: Rockstone Sessions

Den Haag is wereldwijd gekend als internationale Stad van Vrede en Recht. Dit profiel van Stad van Vrede en Recht wordt aangevuld en versterkt door de organisatie van het Free Festival. Want daar waar internationale conflicten op vreedzame en rechtvaardige wijze in Den Haag worden beslecht, zo dragen sport, kunst en cultuur met hun ontvankelijkheid voor alles wat anders is bij aan het voorkomen van tegenstellingen die kunnen ontaarden in onrecht.

Op het programma onder andere optredens van Offshore, The Gypsy Liars, Trio Escobar, General Jabbah en een selectie singer-songwriters op geheime locaties. Op het terras is op beide dagen een uitgebreid dj-programma met Radio NOET-NOET, DJ Soulslammer, DJ Pat Smith, DJ JOA, Pacific Riders, DJ Moosz etc.
Daarnaast zijn er verschillende clinics, spellen en andere bezigheden zoals circus school, rollerskate dance workshops, skateboardles, surfles, longboardles, reuze jenga en een low rider mini bike race.


Uitzonderlijk
Het hele festival is gebaseerd op 0 euro, dat iedereen een paar uur van zijn of haar passie inlevert en er een weekend vol lol voor terug krijgt.

Achtergrond
Skateboarden is internationaal gezien een van de grootste sporten en lifestyles van dit moment. Ook in Nederland is het de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een totaal eigen lifestyle. Skateboarden gaat veelal op met kunst, muziek en graffiti.

Sport, kunst, muziek en cultuur dragen bij aan burgerschap, laten emoties en ervaringen opbloeien en verwelkomen het onbekende. Hoe gaan we met elkaar om, wat mogen we doen en wat mogen we laten. Daarbij staan de begrippen samenwerken en ontmoeten centraal. Door de sociale cohesie en het wederzijds begrip voor elkaar te bevorderen kunnen er nieuwe samenwerkingen en ontmoetingen onder mensen ontstaan. De Dreams Organisatie staat er al 15 jaar middenin en door het organiseren van evenementen, workshops/lessen, feesten en het promoten van deze subcultuur onder de jeugd.


Door onze redactie

Zie ook:

Evenement - geweest:
» Dreams Free Festival 2015

Locatie(s):
» Fast Surfdorp

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Dreams Free Festival lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap