theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

The -week- Agenda

wat te doen in week 15

06-04-2015 - Na het paasweekend mogen we wel stellen dat het seizoen zo stiekem aan in volle gang is, maar in deze tijd van festivals alom mogen we natuurlijk de theaters niet vergeten.

Harry Sacksioni - Vensters
Motel Mozaique 2014
Motel Mozaique 2014
Foto: (c) Fred Ernst

Zoals elke week zet TheAgenda weer een drietal tips voor jullie op een rij;

Muziek: Jubileumtour 65 – Harry Sacksioni

In het jaar dat hij 65 wordt viert gitaarvirtuoos Harry Sacksioni samen met zijn muzikale vrienden een leven lang muziek maken. Zowel solo als met gastmuzikanten speelt Sacksioni in vogelvlucht de hoogtepunten uit zijn carrière die zo’n 30 platen en cd’s omvat.

Ridder en Edison winnaar Sacksioni werd onlangs voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de beste akoestische gitarist van de Benelux. Voor het eerst sinds 25 jaar zal Sacksioni ook zijn 21 minuten durende symfonische compositie Vensters in zijn geheel uitvoeren.

Cabaret: Zonder Voorbehoud – Louise Korthals

Louise Korthals duikt de theaters in met haar tweede programma Zonder Voorbehoud. Muzikaal, taalgevoelig en vol geestdrift. Louise Korthals is winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2011 en winnaar van de Neerlands Hoop 2013.

Theater: Vuig – Nico Dijkshoorn & The Hank Five

Na de succesvolle programma’s ‘Ook voor vrouwen’ met Leon Verdonschot en ‘Matennaaiers’ met Ronald Giphart, durft Nico het eindelijk alleen. Nou ja alleen, met zijn band The Hank Five. Niets staat vast, maar houd rekening met razende gedichten, eigen liedjes, dansjes, uitwisselen van recepten en voorlezen in het licht van een klein lampje. Het schuurt, het kraakt en het beweegt.


Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Motel Mozaïque
» Zevende editie Go Short

Evenementen - geweest:
» Jubileumtournee 65
» Vuig
» Zonder Voorbehoud

Locatie(s):
» TivoliVredenburg
» Rasa
» Stadstheater Zoetermeer
» Theater Markant

Person(en)
» Nico Dijkshoorn
» Harry Sacksioni
» Louise Korthals

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


The -week- Agenda lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap