theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

The -week- Agenda

wat te doen in week 10

02-03-2015 - Of ze nu van de trap valt of een wereldtournee aankondigt, het gaat momenteel allemaal weer even over madonna. Laten we daarom de weekfocus maar eens extra op jong talent gooien.

Café Theater Festival
CTF 2014 Troubamour
CTF 2014 Troubamour
Foto: (c) Marijn de Wit

In Amsterdam zien we het nieuwste op het gebied van techno, house, elektronica en beats. Utrecht staat aankomend weekend stijf van het verste talent op het gebied van kleinkunst en ondertussen toert de jongste generatie cabaret door het land met de voorstelling van Cabarestafette. Veel plezier deze week!

Muziek: 5 Days Off - Amsterdam

5 Days Off is het festival voor elektronische muziek van Paradiso en Melkweg. Amsterdams voornaamste poppodia veranderen vijf dagen lang in nachtclubs waar de hele stad kan dansen op nieuwe sounds. De openingsavond wordt met o.a. Dorian Concept (live band) en BINKBEATS gedragen door twee zeer innovatieve beatbouwers, deze vijftiende editie focust op techno, house, elektronica en beats.

Kleinkunst: Café Theaterfestival - Utrecht

Een bruisend festival in cafés in de Utrechtse binnenstad van vrijdag 6 tot en met zondag 8 maart, waar uiteenlopende theatervoorstellingen van aanstormend talent zowel toevallige passanten en stamgasten als cultuurliefhebbers trakteert op alles wat theater kan zijn: plezier, ontroering, verbazing. Een belangrijke doelstelling van het Café Theater Festival is het bieden van een springplank aan beginnende, veelbelovende theatermakers. De ruim 150 theatervoorstellingen zijn te bezoeken door de zes themaroutes te volgen of door een eigen theatrale kroegentocht uit te stippelen. De gratis toegankelijke voorstellingen, van cabaret tot opera en van performance tot muziektheater staan dit jaar onder het thema ‘Het Café Theater kijkt wat dieper in het glaasje’.

Cabaret: Cabarestafette – o.a. Groningen

Al 25 jaar laat de Cabarestafette opkomende cabarettalenten kennis maken met het grote publiek. Cabarestafette is een avondvullende voorstelling die langs de schouwburgen toert. De vorm van de avonden is altijd hetzelfde, maar de bezetting is steeds weer anders. Dat maakt iedere avond uniek. Drie jonge talenten werken op je lachspieren. Wie dat zullen zijn blijft nog even een verrassing, maar vele grote namen gingen hen voor. Zo stonden Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Sara Kroos en Jochem Myjer allemaal ooit in de Cabarestafette.


Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Twaalfde Cafe Theater Festival Utrecht
» Madonna komt naar Nederland
» Derde editie Were The Wild Things Are

Evenementen - geweest:
» 5 Days Off
» Cabarestafette
» Café Theater Festival 2015

Locatie(s):
» Melkweg
» Paradiso
» Stadsschouwburg Groningen
» Centrum Utrecht

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


The -week- Agenda lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2022 theAgenda.nl/HyperLeap