theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Realityserie rond Nationale Opera

25-02-2015 - AVROTROS start binnenkort met de opnames van Bloed, zweet en aria's, een nieuwe tv-serie over operagezelschap De Nationale Opera.
De Nationale Opera (Macbeth)
De Nationale Opera (Macbeth)

De Nationale Opera viert in het seizoen 2015-2016 haar 50-jarig jubileum. In de realityserie Bloed, zweet en aria's – De mensen van De Nationale Opera wisselen stress, hartstocht en geluksmomenten elkaar af, op het podium en achter de schermen, maar ook aan het thuisfront.

De mensen die bij De Nationale Opera werken staan centraal in de nieuwe tv-serie. Dat zijn operadirecteur Pierre Audi, chef-dirigent Marc Albrecht, de zangers uit binnen- en buitenland, maar ook het Koor van De Nationale Opera, de gastdirigenten, de regisseurs, de artistieke staf, de mensen van de techniek, de kostuumafdeling en het decoratelier.

Uitzonderlijk
De serie, die uitgezonden wordt in de herfst van 2015, geeft de kijker een exclusieve blik in de wereld van De Nationale Opera.

Achtergrond
Bloed, zweet en aria's moet het succes vervolgen van de in 2013 en 2014 uitgezonden realityseries Bloed, zweet, en snaren – De mensen van het Concertgebouworkest en Bloed, zweet, en blaren – De mensen van Het Nationale Ballet.

Door onze redactie

Zie ook:

Groep(en)
» De Nationale Opera

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Realityserie rond Nationale Opera lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.