theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

The -week- Agenda

wat te doen in week 8

16-02-2015 - We mogen eindelijk weer van de zon genieten! Velen van jullie zullen afgelopen weekend een frisse neus gehaald hebben ergens in het bos of op de hei.

Heerlijk duurt het langst Theater Pre Promo 2014-2015

In de avonden is het nog best wel fris, dus lekker opwarmen in het theater. Daarom zoals elke week weer drie tips van de redactie;

Cabaret: Absurd verlicht – Javier Guzman

Het stormachtige leven van Javier Guzman leverde de theaterwereld inmiddels zes programma’s op. Absurd Verlicht is de zevende. Zijn ‘Delirium’-voorstellingen leidden langs ongure straathoeken, afkickklinieken en de diepste spelonken van de ziel. Autobiografisch en confronterend. Met ‘Absurd Verlicht is de cirkel rond. Maar is alles dan al van alle kanten belicht? Welnee, dat zou absurd zijn! Guzman is nog maar net begonnen.

Musical: Heerlijk duurt het langst - DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

Nederland, jaren zestig. Het dagelijkse leven van Marian, Ido en hun dochter Pinkie gaat niet bepaald van een leien dakje. Ido gaat vreemd, Marian zoekt heil bij de buurman. En Pinkie begint een relatie met een gastarbeider en wil emigreren naar het land van haar vriend. Deze meest succesvolle musical van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, ging oorspronkelijk in 1965 al in première . De regie van deze nieuwe versie is in handen van Paul van Ewijk.

Theater: Thuis bij Ellen – Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is altijd onderweg, op weg naar een volgend avontuur, een volgend feest. Alles kan bij Ten Damme als ze eenmaal thuis is. Deze voorstelling bevat persoonlijke ontboezemingen en boude uitspraken. Ten Damme is huiveringwekkend, ontroerend, verrassend en gek. Maar vooral ook om te lachen.


Door onze redactie

Zie ook:

Evenementen - geweest:
» Absurd Verlicht
» Heerlijk duurt het langst
» Thuis bij Ellen

Locatie(s):
» De Kom, stadstheater en kunstencentrum
» Rabotheater Hengelo - Schouwburg Hengelo
» Kunstlinie Almere Flevoland
» DeLaMar
» Schouwburg De Lawei
» Theater De Vest
» Schouwburg Agnietenhof
» De Meervaart

Person(en)
» Javier Guzman
» Ellen ten Damme

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


The -week- Agenda lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap