theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Aangepaste programmering op alle festiviteiten

In verband met vliegtuig ramp soberheid overal

18-07-2014 - De verwachting is dat vanavond in heel het land een zekere versobering aangebracht wordt in de vele festiviteiten in verband met de vliegtuigramp. Houd in de gaten dat activiteiten in sommige gevallen eerder aflopen of dat er 1 minuut stilte rond 20:00 uur in acht genomen wordt.

Er staan van het weekend heel veel activiteiten gepland en het is te laat om ze af te gelasten, toch zullen wat aanpassingen gedaan worden.

Zo is Nijmegen opvallend stil rond 13:00, terwijl het dan meestal rond het einde van de Vierdaagse om 12:00 al een kakofonie van geluid zou zijn. De verwachting is wel dat over een uur de Via Gladiola toch los zal barsten. Alle fanfares zijn weggestuurd. Alle vlaggen staan nu halfstok. De eerste berichten suggereren dat alle feesten om 00:00 stoppen. Voor veel horeca-ondernemers wordt dit een moeilijke aanpassing omdat zij allemaal programmeringen hebben die tot 02:00 doorgaan.

In Rotterdam begint er vandaag de Robin Rotterdam Unlimited met als hoogtepunt zaterdag de carnavalsoptocht. Het is nog niet bekend wat voor maatregelen men zal gaan nemen rond de optocht en de feesten erna.

Uitzonderlijk
In verband met rouw van de nabestaanden worden in heel het land de programmeringen aangepast.

Achtergrond
Bij het overlijden van Prins Claus in 2001 werden ook veel feesten versoberd. Zo werd de traditionele herfstkermis op de Dam in Amsterdam op gezag van het stadsbestuur geschrapt.

Door onze redactie

Zie ook:

Evenementen - geweest:
» De Nijmeegse Vierdaagse 2014
» Robin Rotterdam Unlimited 2014

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Aangepaste programmering op alle festiviteiten lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap