theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Stinkend boek

Sterke verhalen gedrukt met inktvisinkt

25-04-2014 - Voor de grafisch ontwerpers geen nieuwtje meer maar voor de papierfreak en boekenwurm wellicht wel: het eerste stinkende boek met de prachtige titel Naar Inkt Vissen is te koop bij Today Designers.
Aan dit boek zit een luchtje, vislucht wel te verstaan. Het boek is te ruiken en te bekijken bij galerie Transnatural in Amsterdam.

Voor de grafisch ontwerpers geen nieuwtje meer maar voor de papierfreak en boekenwurm wellicht wel: het eerste stinkende boek met de prachtige titel Naar Inkt Vissen is te koop bij Today Designers.
Aan dit boek zit een luchtje, vislucht wel te verstaan. De inktvisinkt voor Naar inkt vissen haalde Today Designers op bij de visafslag in Scheveningen. Anderhalve liter pure pigment, afkomstig van de pijlstaartinktvis, genoeg voor een oplage van 700 boeken. Verschillende illustratoren deden hun stinkende best op passende tekeningen bij de twintig verhalen.

Uitzonderlijk
In het kader van de tentoonstelling Paper Art & Design is dit een wetenswaardigheid voor de papier- en boekenliefhebber. Het boek is op te snuiven bij galerie Transnatural in Amsterdam.

Achtergrond
De inktvisinkt voor Naar inkt vissen haalde Today Designers op bij de visafslag in Scheveningen. Anderhalve liter pure pigment, afkomstig van de pijlstaartinktvis, genoeg voor een oplage van 700 boeken. De ontwerpers hebben alle tekeningen gezeefdrukt en het geheel samengebonden met visserdraad.

Door

Zie ook:

Evenement - geweest:
» Teaming up

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Stinkend boek lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2022 theAgenda.nl/HyperLeap