theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Bonnefanten beëindigt samenwerking ECI Cultuurfabriek

27-08-2013 - Het Bonnefanten museum trekt in dependance Roermond de stekker eruit. Zij vertrekken uit het ECI Cultuurfabriek. Het museum kan zich niet meer vinden in de nieuwe uitgangspunten van de ECI.
ECI Cultuurfabriek
ECI Cultuurfabriek

Hoewel het Bonnefantenmuseum consequent trouw wil blijven aan de visie, ambities en uitgangspunten van het oorspronkelijke samenwerkingscontract, heeft de directie van de ECI Cultuurfabriek aangegeven zowel artistiek als zakelijk aan te willen sturen op een drastische koerswijziging. Die koerswijziging wordt door de directie van de ECI Cultuurfabriek momenteel nader uitgewerkt in een ondernemingsplan 2014-2016.

Sinds augustus 2012 heeft het Bonnefantenmuseum Maastricht op museaal niveau invulling gegeven aan de expositiefunctie in de ECI Cultuurfabriek onder de naam 'Bonnefanten Roermond'. Het programmeerde tentoonstellingsprojecten die de focus legden op jonge kunst in een verbreed Euregionaal verband (Nederland, België en Duitsland).

Door Yvette Gumbs

Zie ook:

Locatie(s):
» Bonnefanten Museum
» ECI Cultuurfabriek

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Bonnefanten beëindigt samenwerking ECI Cultuurfabriek lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.