theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Onno Maurer benoemd tot waarnemend hoofd Mondriaanhuis

20-08-2013 - Het bestuur van Amersfoort in C heeft Onno Maurer benoemd tot waarnemend hoofd van het Mondriaanhuis. Hij volgt daarmee Alied Ottevanger op, die eerder afscheid nam als hoofd van het Mondriaanhuis.
Onno Maurer
Onno Maurer

Onno Maurer combineert de functie met die van hoofd van Museum Flehite. Tijdens de waarneming van Onno Maurer gaat het bestuur van Amersfoort in C vaststellen welke ambities er zijn rond het Mondriaanhuis, wat daarvan de haalbaarheid is en hoe in dat licht de bezetting en aansturing het best kan worden vormgegeven.

De bedoeling is om die visie in het voorjaar van 2014 te presenteren.

Architectuurcentrum FASadE, Museum Flehite, Kunsthal KAdE en Mondriaanhuis Amersfoort zijn onderdeel van de stichting Amersfoort in C.

Door onze redactie

Zie ook:

Locatie(s):
» Museum Flehite
» Mondriaanhuis

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Onno Maurer benoemd tot waarnemend hoofd Mondriaanhuis lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.