theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Prins Carnaval gaf steekpenningen aan Albert Krielen

20-10-2010 - Verschillende media berichten dat de huidige Prins Carnaval van Nijmegen, Gerard Kerkhoff, is aangehouden voor het betalen van steekpenningen aan Albert Krielen, voormalig directeur van de Schouwburg in Nijmegen.

Er lijkt geen einde te komen aan de soap rondom Krielen. Hij kwam in opspraak als directeur van de Keizer Karelpodia in Nijmegen.

Krielen stapte in april 2009 op bij de Nijmeegse schouwburg, nadat bekend was geworden dat hij veel meer bleek te verdienen dan de bedoeling was (tot 2 ton per jaar). Ook had Krielen in zijn CV beweerd dat hij KLM-piloot was geweest en topman bij Philips in Japan, terwijl dit niet het geval was.

De affaire leidde uiteindelijk tot de val van wethouder Lucassen.

Nu is Gerard Kerkhoff het nieuwste onderwerp van de soap. Hij werd gisteren aangehouden voor omkoping van Albert Krielen.

Kerkhoff gaf Krielen tussen 2007 en 2009 steekpenningen in ruil voor catering-contracten voor de stadsschouwburg en concertzaal De Vereeniging.

Zijn cateringbedrijf La Vie Catering, is overigens kortgeleden failliet gegaan. Volgens een anonieme bron worden de catering contracten voorlopig overgenomen door Hutten Catering.

Volgens de voorzitter van carnavalsvereniging 'De Blauwe Schuit', zal de arrestatie van Prins Carnaval geen gevolgen hebben voor het Carnaval: "Kerkhoff blijft altijd de Prins Carnaval van 2009-2010."

13 November wordt de nieuwe Prins Carnaval gekroond.

Door http://www.missethoreca.nl/1083308/catering/catering-nieuws/Cater

Zie ook:

Locatie(s):
» Concertgebouw De Vereeniging
» Lindenberg No 23
» Stadsschouwburg Nijmegen

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Prins Carnaval gaf steekpenningen aan Albert Krielen lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap