theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Antonie Kamerling Overleden

07-10-2010 - Acteur en zanger Antonie Kamerling maakte zelf een einde aan zijn leven.
Antonie Kamerling
Antonie Kamerling

Antonie Kamerling was getrouwd met actrice Isa Hoes. Samen hadden zij een zoon, Merlijn en een dochter, Vlinder. Na zijn middelbare school (Coornhert Gymnasium in Gouda) ging Antonie rechten studeren aan de UVA in Amsterdam.

De acteur brak door in de tv-serie 'Goede Tijden Slechte Tijden' (GTST), waar hij tussen 1990 en 1995 de rol van Peter Kelder vertolkte.

Ook was hij te zien in de serie en film All Stars (1997). Als zijn All Stars-karakter Hero scoorde de acteur een nummer 1-hit met het nummer 'Toen ik je zag'.

Antonie stond in 2008 op de planken met de musical Sunset Boulevard. In hetzelfde jaar was hij te zien in de serie Voetbalvrouwen.

Hij speelde onder meer in de films "Budapest" (2009), Exorcist: The Beginning (2004), Ik Ook van Jou (2001) en De Kleine Blonde Dood (1993), waarvoor hij een Gouden Kalf nominatie kreeg.

De veelzijdige acteur zou vanaf 15 februari 2011 de planken opgaan met de musical Herinnert u zich deze nog?!, samen met onder anderen Jelka van Houten en Lange Frans.

Door onze redactie

Zie ook:

Person(en)
» Antonie Kamerling

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Antonie Kamerling Overleden lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.