theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Paul McCartney scheidt

'Macca' houdt het voor gezien

17-05-2006 - Sir Paul McCartney (63) en zijn vrouw Heather Mills (38) gaan vanaf nu ieder hun eigen weg.

Dat bevestigde het koppel voor de Britse media. "Nadat we uitzonderlijk hard hebben geprobeerd onze relatie te laten werken onder de voortdurende aanwezigheid van de pers, hebben we verdrietig ertoe besloten voortaan onze eigen weg te gaan".

Volgens de verklaring van het uit elkaar gaande paar is hun scheiding liefdevol verlopen en blijven ze vrienden.

Sir Paul, door de Britten ook wel 'Macca' genoemd, liet op zijn website weten dat de suggesties, dat zijn vrouw slechts om het geld met hem getrouwd zou zijn, absoluut niet kloppen.

"Jullie zullen inmiddels het ongelukkige nieuws al wel gehoord hebben dat Heather en ik onze eigen wegen zullen gaan. Er is vaak gesuggereerd dat ze met me getrouwd is om het geld, maar daar is niets van waar. Ze is een vrijgevige vrouw, die het grootste deel van haar tijd gebruikt om anderen te helpen, die in grotere nood zitten dan zijzelf. Al het werk dat ze doet is onbetaald, dus alle verhalen over haar zijn belachelijk en nergens op gebaseerd." Verklaarde een getergde McCartney op zijn website.

'Macca', die inmiddels 63 jaar oud is en samen met Heather een dochtertje van 2 heeft, lichtte eerst zijn familie en naaste vrienden in over het nieuws. Daarna maakte hij het via zijn woordvoerder aan de wereldpers bekend.

Door The Daily Mirror

Zie ook:

Artikel(en)
» Paul McCartney ging stiekem onder het mes
» Rechtszaak McCartney en Mills begonnen
» 25 miljoen voor Heather Mills

Person(en)
» Paul McCartney
» Heather Mills

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Paul McCartney scheidt lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap