theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Pete Doherty spuit eigen bloed naar MTV-cameraploeg

Bassist McConnell:

16-05-2006 - Pete Doherty heeft donderdag na een optreden in Berlijn zijn eigen bloed naar een cameraploeg van MTV gespoten.
Pete Doherty
Pete Doherty
Foto: (c) undercover.com

De populaire muziekzender liet het videofragment dinsdag op zijn website plaatsen. Het incident vond plaats na afloop van een concert van Doherty's band Babyshambles in Berlijn.

Doherty, die de afgelopen weken meerdere malen in opspraak raakte, weigerde in eerste instantie mee te werken met een interview, maar schoof halverwege het gesprek toch aan bij zijn bassist Drew McConnell en drummer Adam Ficek.

Vervolgens haalde de zanger een spuit met zijn eigen bloed te voorschijn tevoorschijn en spoot hij de inhoud over de camera heen.

Mede-bandlid McConnell bood de muziekzender meteen zijn excuses aan. "Dit is echt ziek", zei hij nog. Daarna verliet hij woedend de kleedkamer. Ook Doherty verliet de kleedkamer, maar keerde later terug om nog een nummer te spelen voor de schoongemaakte camera.

Doherty, die tot voor kort een knipperlichtrelatie met model Kate Moss had, is een goede bekende van de Britse politie. Vanaf vorig najaar werd hij vrijwel elke maand een keer opgepakt in verband met verdovende middelen. Door die toestanden heeft zijn band Babyshambles tal van optredens in Groot-Brittannië moeten afzeggen.

Door MTV

Zie ook:

Person(en)
» Pete Doherty

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Pete Doherty spuit eigen bloed naar MTV-cameraploeg lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.