theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Voorpremière Mega Mindy

Cast van nieuwe kinderfilm in Tuschinsky

07-07-2009 - Afgelopen zaterdagochtend was in de Tuschinski bioscoop de voorpremière van Het geheim van Mega Mindy. De cast was ook aanwezig.
cast Het geheim van mega Mindy
cast Het geheim van mega Mindy
Foto: Arjo Frank

Zaterdagochtend konden fans de hoofdpersonen uit de nieuwe kinderfilm Het geheim van Mega Mindy bewonderen. Free Souffriau (Mega Mindy), Yolanthe Cabau van Kasbergen ( Miss Volta) en Louis Talpe (Toby) lieten zich door ons op de foto zetten.

De Vlaams-Nederlandse kinderfilm is gebaseerd op de Vlaamse jeugdserie Mega Mindy. De serie is sinds 2007 op de Vlaamse en sinds 2009 op de Nederlandse televisie te zien. Zowel in de serie als in de eerste verfilming spoort heldin Mega Mindy boeven op die door de politie nog niet gevangen zijn.

De Nederlandse actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft in de film de rol van Miss Volta, de hoofdvrouw van de belangrijkste boevenbende waar Mega Mindy op jaagt. Yolanthe had eerder rollen in de series Onderweg naar morgen en Costa!

De film is geregisseerd door 'Matthias Temmermans', bekend van K3 en de kattenprins en Plop in de stad.

Donderdag gaat Het geheim van Mega Mindy in première.

Door onze redactie

Zie ook:

Person(en)
» Yolanthe Sneijder Cabau

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Voorpremière Mega Mindy lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.