theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Black Pinocchio in Nederland

Aangrijpende voorstelling door Afrikaanse straatkinderen.

01-02-2006 - De Afrikaanse gezondheidsorganisatie AMREF Flying Doctors presenteert 6 voorstellingen van de aangrijpende show 'Black Pinocchio' in het RAI Theater te Amsterdam.
Black Pinocchio
Black Pinocchio
Foto: © nationalgeographic.com

In het kader van een gezondheidsproject met straatkinderen in een sloppenwijk in Nairobi (Kenia), zette de Italiaanse regisseur Marco Baliani samen met straatjongens een pure, sobere toneelvoorstelling op.

Black Pinocchio is het verhaal van het jongetje Pinocchio dat geen weerstand kan bieden aan de verleidingen op zijn pad, maar uiteindelijk toch de juiste keuzes maakt.

De opbrengsten van deze voorstellingen zullen ten goede komen aan het programma van AMREF voor kinderen in Nairobi en andere steden in Kenia.

Door AMREF Flying Doctors

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Black Pinocchio in Nederland lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.