theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Festiviteiten afgelast UPDATE

Koninklijke familie ongedeerd, 7 doden

30-04-2009 - In Apeldoorn en Rotterdam zijn de festiviteiten rond Koninginnedag afgelast in verband met de vermoedelijke poging tot een aanslag van rond de klok van 12 uur in Apeldoorn. De Koninklijke familie was van dichtbij getuige van het gebeuren.

Vanmiddag reed rond 12 uur een zwarte auto in op de menigte en met enorme snelheid leek hij te willen inrijden op de bus met de Koninklijke familie. Enkele meters daarvoor boog de auto af en reed zich te pletter op het monument de Naald.


Update 1 mei:

De festiviteiten zijn gisteren in heel Nederland afgelast of aangepast. Inmiddels staat het dodental op 7. De dader zelf, Karst T., is ook overleden.

Door Redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Koninginnedag 2009

Person(en)
» Prinses Beatrix

Werk(en) - Artefacts
» De Naald

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Festiviteiten afgelast UPDATE lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.