theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Tim verlaat Di-Rect

12-03-2009 - Tim Akkermans van Di-Rect heeft bekendgemaakt te stoppen met Di-Rect. Hij wil zich gaan focussen op zijn solo-carriere.


Tim: "We zijn ooit begonnen als jonge band en zijn hier erg succesvol mee geworden, maar in de loop van de jaren zijn we zelf volwassen geworden en is ook onze muzikale smaak veranderd. En helaas ben ik nu op het punt gekomen dat deze smaak in mijn geval te ver af staat van DI-RECT".

De drie overige bandleden hebben laten weten zeer verrast te zijn door deze beslissing, maar zijn keuze en eerlijkheid te respecteren. Verder verklaart de band nog geen idee te hebben hoe de toekomst van DI-RECT eruit zal zien.

Spike: "we waren al volop bezig met de voorbereidingen voor het 5e album en we hebben net een deal voor Spanje en Portugal getekend, dus het kwam nogal koud op ons dak. Maar het is een weldoordachte keuze van Tim, die niet zomaar over één nacht ijs is gegaan, dus we hebben hier zeker respect voor. We zullen onze Tommy theatertour uiteraard gewoon afmaken, maar we zullen toch ook heel hard moeten gaan nadenken over de toekomst".

Door onze redactie

Zie ook:

Evenement - geweest:
» Di-rect Doet Tommy

Groep(en)
» Di-rect

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Tim verlaat Di-Rect lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurCiske de RatThe Fish Pond Song  - Jeroen Kooijmans

• Fresku
• Kid Ink
• De Dijk
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2017 theAgenda.nl/HyperLeap

500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.