theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Wat heeft u in huis?

Een expositie van en met Elburgers

28-01-2009 - Museum Elburg wil de inwoners van Elburg nauw betrekken bij de inrichting van hun eerstvolgende tentoonstelling 'Wat heeft u in huis?- Een expositie van en met Elburgers' die op 27 maart van start gaat tot en met 29 augustus 2009.

Alle (ex) Elburgers worden gevraagd om een collectiestuk naar Museum Elburg te brengen om samen een tentoonstelling te kunnen maken die gaat over hun eigen geschiedenis.

De tentoonstelling is speciaal voor Elburgers die altijd al eens hebben willen deelnemen aan een expositie of die een speciaal voorwerp of verhaal willen delen met een groot publiek. Het verleden van Elburg wordt op deze manier vormgegeven in een expositie, die qua inhoud nu nog een grote verassing is voor zowel museummedewerkers als de inwoners van Elburg!

Het museum is geïnteresseerd in een breed scala aan voorwerpen. Sieraden, meubels, porselein, schilderijen, foto's, gebruiksvoorwerpen etc. De voorwerpen moeten wel dateren van vóór 1950.

Heel interessant is het persoonlijke verhaal achter het voorwerp. Iedereen wordt daarom verzocht om bij het voorwerp een verhaal (bij voorkeur digitaal) in te leveren. Er mogen ook meerdere voorwerpen worden gebracht. Het museum tracht alles een plek te geven in de tentoonstelling.

Alle voorwerpen die worden gebracht zijn verzekerd. De collectiestukken kunnen tijdens openingstijden van het museum worden gebracht bij de museumbalie tot en met zaterdag 21 februari 2009.

Tijdens de tentoonstelling wordt er wekelijks een 'object van de maand' geselecteerd. Dit voorwerp krijgt een speciale plek en speciale aandacht in het museum. Bovendien wordt dit voorwerp nader belicht in de media.Door www.museumelburg.nl

Zie ook:

Evenement - geweest:
» Wat heeft u in huis?

Locatie(s):
» Museum Elburg

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Wat heeft u in huis? lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap